Myšlenka vytvoření moderního Tapas baru pochází od Jarky Šnejdarové, která poslední roky stála při rozvoji konceptu gourmet obchodů se španělskými produkty Sabores

Cílem bylo otevřít v Praze gastro bar s výběrovými víny, kde si hosté mohou vychutnat tradiční španělskou kuchyni vytvořenou pomocí moderních kulinářských metod z rukou kreativních kuchařů.

Protože nejsme jediní, rozhodli jsme se být nejlepší. V našem Tapas baru pracujeme exkluzivně s produkty nejvyšší kvality. Ryby a dary moře jsou pouze z volných výlovů. Maso pochází z chráněných krajiných oblastí Galície a Guijuela, kde dobytek žije tradičním pasteveckým způsobem. Krájíme Jamón Ibérico Joselito,  který je označován za nejlepší šunku na světě. Všechny zmíněné speciality připravuje tým výborných kuchařů pod vedením Jana Horkého. Sommeliéři vybrali na vinný lístek 100 španělských vín z různých vinařských oblastí. Většina z nich patří mezi španělské špičky.